14 Mart 2007 Çarşamba

AY BURCU- BALIK

Ay burcumuz en derin duygularımızı ifade ettiğine göre bir ay balığı nasıl hisseder ? ve duygularını sevdiklerine - sevmediklerine nasıl yansıtır?

MİNİK AY BALIĞI ; ağlarken bile kendi kendine ninni söylüyor gibi görünen şu ufaklığa yakından bakarmısınız... ilk farkedilen şey okyanus mavisi gözlerimi. mavi olmasa bile okyanus kadar derin mânalar var sanki gözlerinde. neden acaba ? şu okyanuslar ötesi gezegen neptünün bi parmağı olabilirmi evet minik ay balığı duygu okyanusunda yaşıyor gibidir. çok hayalcidir. bazen su yüzeyine bizlerin olduğu gerçek dünyaya çıkar. ancak burasının anlamsız , acı dolu , saçmalıklarla dolu bi yer olduğunu görür görmez kendi dünyasına -okyanusuna- geri döner.

GENÇ AY BALIĞI ; kendi okyanusunda başka balıklar olmadığını farkedip başka okyanuslara açılır. aşk'ın ve romansın uçsuz bucaksız okyanusuna. akrep ve yengeç isterse karada yaşayabilir. ancak balık sadece suda yaşayabilecek donanıma sahiptir. o'nun suyu olmazsa olmaz duygu dünyasıdır. çok aşık olanlardandır ve kalbi çok kırılanlardandır. çünkü aşk okyanusunda satürnün de söyleyeceği şeyler vardır ve genç ay balığı satürn derslerinden bi türlü geçemez. geçmeyide istemez. genç ay balığı gerçek aşka , sonsuz aşka inanmaktadır. oysa satürn ona sonsuz aşkın bir masal olduğunu anlatmaktadır. kim haklıdır ?? sonsuz aşka onun gibi saf bir kalple inanan başka bir balık bulmadığı sürece ne yazıkki satürn haklıdır

OLGUN AY BALIĞI ; sonunda satürn derslerini geçmiş, bir iş-bir aile kurmuş ay balığı akşam saatlerinde eşinden gizli gizli ''okyanusuna'' dalışlar yapmaktadır. bazen çocuklarının oyunlarına katılarak , bazen romantik bir filmde sessizce ağlayarak satürnün yanıldığını düşünüyordur.

YÖNETİCİ AY BALIĞI ; bu hayalci , içe dönük , narin ay balığının yönetici olamayacağını düşünüyorsanız sizi anlarım , genelde olmazlar. ancak neptünde jaws türünde köpek balıkları da vardır. takım çalışmasına önem veren pirenalarda vardır. hayalgüçlerini satürn disipliniyle sentezlemiş bir jaws iş dünyasında rakipleri için tehlike , siz çalışanlar için heyecan verici bi deneyimdir..

ÇALIŞAN AY BALIĞI ; hassas yapısıyla kırılmaya pek müsait ay balığınızı mars çalışanlarınızın yanından alıp , venüs çalışanlarınızın yanında tutun derim. zaten neptün , venüsün gelişmiş bir türevidir. güneş sistemine güzellik ve derinlik katan bu ikili şirketinize de sıcak bir çikolata tadı katacaklardır...

ADMİN

YAZAN:YILDIRIM2020

Hiç yorum yok: