14 Mart 2007 Çarşamba

AY BURCU-İKİZLER

Ay burcumuz en derin duygularımızı ifade ettiğine göre bir ay ikizleri nasıl hisseder ? ve duygularını sevdiklerine - sevmediklerine nasıl yansıtır?

MİNİK AY İKİZLERİ ; ikiz bebeklere sahip olmak (ekonomik sorunu olmayanlar için) oldukça güzel bir deneyim olmalı. siz dokuz ay önce ikiz bebekleriniz olması için oldukça çaba harcadınız , ter akıttınız ancak olmadı. üzülmeyin bakın karşınızda sizin kim olduğunuzu merak ettiğinden yüzünüze bön bön bakan bi ay ikizleri var. çok sevimli değilmi ; o'nu bide büyüyünce görün evet ''merak'' kavramı tüm ikizler burçlu insanlar için mutlak bir araçtır-ihtiyaçtır. ay ikizleri için ise merak kalbinden hissettiği bi tür tutkudur. çok güzel diiimi ; durun daha bitmedi. sizin o'nun annesi ve babası olduğunu keşfettikten sonra merakı başka alanlara kayacaktır , artık sizin yüzünüze pek bakmayacaktır. sevmediğinden değil , çok meşguldür.

GENÇ AY İKİZLERİ ; oldukça sosyal bir gençtir. hem konuşkandır hemde iyi bir dinleyicidir. merhabalaştığı yüzlerce arkadaşı , kalbine girip çıkan onlarca sevgili adayı vardır. iletişim o'nun işidir. bu konuda doğuştan diploma sahibidir. genç ay ikizleri size ilgi duyar gelir bi soru sorar , siz daha cevabınızı bitirmeden notunuzu verir -süper pratik zekalıdır- ; notunuz düşükse merak etmeyin sizi yolda gördüğünde selam verecektir , kaba değildir. iyi not almışsanız oldukça neşeli , bilgili bi dost kazandınız. tebrik ederiz.

OLGUN AY İKİZLERİ ; yaşı ilerledikçe çok donanımlı biri olmuştur. öğrendiği onca bilgi zihninde artık oturmuştur. artık kararsız değildir. konuşurken heyecanla o konudan bu konuya atlamıyordur artık. daha çok dinliyordur. ve tabii oğlak ve boğa yakınlarının niçin bu kadar ağır hareket ettiklerini artık biliyordur , onlara acımayı bırakmıştır.

YÖNETİCİ AY İKİZLERİ ; dedikoduya bayılır bir hatanız olduğunda ve sizi odasına çağırdığında daha o size bişey sormadan rakip firmadan biriyle tanıştığınızı ve tüm zaaflarını öğrendiğinizi söyleyin. aklı karışsın ya da haftasonunu iki iş arkadaşınızın flörtünü ayarlamakla geçirdiğinizi söyleyin , amaç gündemi değiştirmek değil mi şaka bi yana ay ikizleri yöneticisi çok anlayışlıdır. ona mantıklı bi açıklama yaparsanız size 5 gün izin bile verebilir. ancak zaman zaman civa gibi sinirleri gerilir sizi hassas noktanızdan yaralar. ay koçu gibi yumruklarını kullanmaz canım sadece dil yarasıdır onun ki...!!

ÇALIŞAN AY İKİZLERİ ; söylenti şöyledir ''ikizlere güven olmaz'' , peki gerçekten böylemidir? siz güvenilir diye yengeç burcundan birini işe aldınız. bi baktınız ay burcu ikizler. şimdi ne olacak yani siz ikizlerin güvenilir olmadığını duymuştunuz. bence ona bi şans verin. bunu ve daha fazlasını hakedeceğini göreceksiniz. diğer çalışanlarınıza göre işlerinizi daha çabuk bitirecektir. iletişim yeteneğini kullanarak müşterilerinizi memnun edecektir. öfkelense bile bunu saygılı bir dille ifade edecektir. eleştirilerinizden gerekli dersi alacak kadar esneklik gösterecektir. tabii o'da sizi eleştirecektir. haklıdır çünkü sizden daha zekidir... bir uyarı ; artık eşinizi şirkete çok sık getirmeyin , ne olur ne olmaz :)

ADMİN

YAZAN:YILDIRIM2020

Hiç yorum yok: