14 Mart 2007 Çarşamba

AY BURCU-KOÇ

Ay burcumuz en derin duygularımızı ifade ettiğine göre bir ay koçu nasıl hisseder ? ve duygularını sevdiklerine - sevmediklerine nasıl yansıtır?

MİNİK AY KOÇU ; sanki dünyaya ''önce ben'' demek için gelmiştir. istekleri yapılmadığında yüzü kıpkırmızı olur , yumruklarını sıkar , henüz size güç yetiremeyeceğini bildiğinden olsa gerek en büyük silahını kullanır. yaygarayı basar o'nu şımartmamak aynı zamanda gururunu kırmamak bi tür denge işidir. o'na her fırsatta patronun kim olduğunu ''gururunu kırmadan'' hatırlatmanız gerekebilir. biraz daha büyüdükçe akranlarıyla yapacağı kavgaları ayırmaktan bıkmazsınız umarım. ( eğer anne ve babada da mars etkisi varsa vay o komşuların haline )

GENÇ AY KOÇU ; kız olsun , erkek olsun aşkla çabuk tanışırlar. ergenlik dönemindeki bir ay koçu büyüklerinden duyduğu ''savaşma seviş'' felsefesini kendince yorumlar. ''hem savaşıp hem sevişsem olmazmı '' bir ay koçu gençliğinde (eğer satürn etkileri baskın değilse) enerjiktir. tutkuludur. çapkındır. pek çok zaman öfkelidir. ancak ortalığı kırıp döktükten sonra öfkesi yatışır. kin tutmaz. şımarıklık yaparak gönlünü (yada ağzını-burnunu ) kırdığı kimseden özür diler. çocuk ruhludur , saf kalplidir ve bu iyi yönü bazıları tarafından istismar edilebilir. ay koçu ; aşkta yada savaşta kaybetse bile ağlamaz. sonraki adımını düşünür (yada düşünmeden yeni aşklara-maceralara dalar)

OLGUN AY KOÇU ; geçen yıllarla beraber -astrolojik olarak- üzerinden geçen satürn transitleri onu olgunlaştırır. neptün , duyarlı hale getirir yumuşatır. ancak o hâla kolay kolay ağlamaz. hayatın pek çok yönünü görmüş geçirmiştir. bir aile kurmuştur. daha sabırlı olmayı öğrenmiştir. siz yinede sabrını denemek için eşine yada çocuklarına bi yanlışlık yapmayın bence ;)

YÖNETİCİ AY KOÇU ; çok zekidir - kafasından türlü fikirler şimşek hızıyla geçer ve tabii kalbinden de çeşitli duygular -şimşek hızıyla olmasa bile- geçer. öyleyse onu öfkeli gördüğünüzde hemen telaşa kapılmayın. birazdan yatışacaktır. iyisimi siz kendinize bi çay söyleyin ve 10 dk sonra isteğinizi ona ifade edin. dürüst ve açıksözlü olunduğu sürece çalışanlarına karşı cömert olacaktır. çabuk sıkılıp (yada bekarsa aşk kaçamakları için) dışarı çıktığında işinize kendi işiniz gibi sahip çıkmanızı ister. iyi niyetini kötüye kullanırsanız işinizden daha fazlasını kaybetme olasılığınız vardır...

ÇALIŞAN AY KOÇU ; dürüstlüğüne güvenebilirsiniz. sizi sırtınızdan vurmaz. aceleci yapısından dolayı hesap-kitap işlerini en iyisi başak-oğlak çalışanlarınıza verin. ay koçu sosyaldir. hareket ister. hatasını gördüğünde onu başkalarının yanında azarlamayın. gururu kırılırsa bişey söylemeden işini terk edebilir. onun yokluğunu hissedersiniz çünkü başak-oğlak çalışanlarınız kendi halinde işlerine bakarlar. anlarsınız ki , işletmenizin tadını tuzunu o getiriyormuş. öyleyse gidin çağırın. herkesin önünde ondan özür dileyin. herşey eskisi gibi olacaktır...

ADMİN

YAZAN:YILDIRIM2020

Hiç yorum yok: