14 Mart 2007 Çarşamba

AY BURCU-TERAZİ

Ay burcumuz en derin duygularımızı ifade ettiğine göre bir ay terazisi nasıl hisseder ? ve duygularını sevdiklerine - sevmediklerine nasıl yansıtır?

MİNİK AY TERAZİSİ ; hastane odalarından birinin ışığını açık unutmuşlar. söndürmek için hasta bakıcısı odaya doğru gidiyor. yavaşça kapıyı açıyor , bir de ne görsün , sanki masallardan çıkmış bir peri bir bebeğin yüzüne öpücük konduruyor ve kayboluyor. bakıcı şaşkın , odanın ışıkları zaten yanmıyormuş. şimdi bu olayı başkalarına anlatsa onuda bakırköydeki komşu hastaneye yatırabilirler. en iyisi kimseye söylememek. ancak o bebeği daha bi dikkatle takip etmek gerekebilir. zaten dikkat edilmeyecek gibi değildir. öylesine tatlıdır ki ; perinin öptüğü yüzünde bonibon şekerini andıran bi ifade vardır. evet ay terazi bebekleri güzeldir. onlar venüsün çocuklarıdır. o peri de zaten venüsten gelmiştir.

GENÇ AY TERAZİSİ ; sert satürn etkileri almadıysa genç ay terazisi güzeldir , çekicidir. aynı zamanda oldukça zekidir. uyumludur. ince bir ses tonu vardır. insanları kırmamaya özen gösterir. süper diimi ; ay terazisi çocuğu yapmalıyım diye karar vermeden önce bi daha düşünün. eksileride yabana atılır cinsten değildir. kararsızdır. beğenilen biri olduğu için tâlipleri çoktur. ancak onda bu talipleri arasından birini seçebilecek karar mekanizması yoktur. o kararını verene kadar tüm taliplerini daha atak mars arkadaşları kapmıştır bile. bazen dengesizdir. terazi duygularının dengeleri bozulduğunda kendisini toparlaması güç olur. sanki hep birine bağlı olmalıymış gibidir. aşk ve paylaşım o'nun olmazsa olmazıdır. ancak herkes her zaman o'nunla olacak değildir. yalnız zamanlarında depresyona girme olasılığı vardır.

OLGUN AY TERAZİSİ ; O bir eş olarak yaratılmıştır. evliliğin romantizmi öldürdüğünü söyleyenlere , ay terazisi eşine sahip olanlar , gülecektir. aslanlar- koçlar-akrepler-boğalar ve balıklar aşk konusunda iddialıdırlar. ay terazisi için aşk bir sanattır. çocukları olduktan sonra bile ay terazisi anne güzel görünmek isteyecektir. ay terazisi baba , her zaman eşinin özel günlerini hatırlayacak , jestler yapacaktır. yinede onlar kararsızdır. güzel anne eşinin dışarıya çıkalım mı teklifini yarım saat düşünür. çıkmaya karar verirse , ne giyeceğini yarım saat düşünür. dışarı çıktınız , nereye gideceğinizi ona sormayın yarım saat düşünür. sinemaya mı karar verdiniz , hangi filme gideceğinizi ona sormazsınız artık haklısınız , ay başağı daha az sinir bozucuydu diimi :)

YÖNETİCİ AY TERAZİSİ ; eğer terazi yöneticiniz karşı cinsten biriyse ve kalbiniz boşsa dikkat edin ona aşık olabilirsiniz. masumsunuz. kendini yetiştirmiş bi ay terazisi yöneticisi çok çekicidir. ancak hâla kararsızdır. kararlı bir mars çalışanına ve pratik bir merkür çalışanının asistanlığına ihtiyacı vardır. mars ve merkürün de sinirleri civa gibidir. Allah hepsine sabır versin

ÇALIŞAN AY TERAZİSİ ; işinizin estetik gerektiren bölümlerinde o'nun fikirlerini ciddiye alın. o , güzel olan herşeyden anlar. tasarım konusunda yeteneklidir. gıcık müşterilerinize ay ikizlerini göndermeyin , terazi olanı gönderin. tatlı sözün yılanı bile deliğinden çıkardığına şahit olacaksınız. ancak ay terazisinin tembellik devreleri vardır. venüs insanı çok fazla sıkıntıya gelemez. sıkıntılarla boğuşmak satürnlülerin işidir. ay teraziniz , şirketin güzel yüzüdür. her güzelliğin yeri ayrıdır...

ADMİN

YAZAN:YILDIRIM2020

Hiç yorum yok: